Tilleggskurs

Tilleggskurs

Toppenkurset tilbyr i tillegg til hovedkursene en rekke ekstratilbud. Disse melder man seg på ved kursstart, og gjør hele kursopplevelsen på Toppen komplett. Les om alle mulighetene her.

Kammerorkester

Vi kommer til å ha to kammerorkestre på årets Toppenkurs. Det ene vil sammen med brødrene Andreas og Elias Grimstad, førsteprisvinnere fra Ungdommens Musikkmesterskap 2017-2018, framføre Mozarts Sinfonia Concertante.

Folkemusikk

Folkemusikktradisjonen fra Nordkalotten er i fokus, med melodier fra Norge, Sverige, Finland og Russland. Anbefales for alle deltakere, og særlig de yngre!

Improvisering

Mer informasjon kommer.

Teori- og gehørundervisning

For å kunne lære seg musikk og fullt ut forstå hva som skjer i orkesteret, i kammerensemblet eller på pianoet, trenger man å kunne musikkteori og hørelære. Dette undervises tre av dagene på kurset.

Feldenkrais-metoden

Feldenkraismetoden er for alle som ønsker å utvikle sine naturlige evner til å bevege seg, tenke og føle. Enten du ønsker å bli mer komfortabel når du sitter ved datamaskinen, leker med barn, eller utfører en favorittaktivitet, gjennom disse enkle leksjonene kan du forbedre ditt generelle velvære. Anne Ristorcelli vil undervise i Feldenkrais’ metoden ved Toppenkurset. I disse timene vil du lære å bevege seg med mer letthet og komfort, og du vil utvikle en dypere forståelse av deg selv som vil omsettes i en sunn og rasjonell måte å spille på instrumentet. Enten du er nybegynner eller profesjonell, disse timene er ideelle for å hjelpe deg til å løse problemer med spenning eller ubehag og hjelpe deg til å spille med mer frihet og glede.

 

Legg inn en kommentar