Musikksommer for Unge

Meld deg på til: musikksommer@toppenkurset.no

Påmeldingsfrist: 1. mai 2019
Maks antall deltakere: 15 – 20 stk

Opplysninger vi trenger ved påmelding er:

  • Deltakerens navn, alder, adresse og telefonnummer
  • Foreldre/foresattes navn, adresse og telefonnummer

Musikksommer for Unge er et lavterskeltilbud drevet av Toppenkurset. Det er gratis og det krever ingen forkunnskaper å være med.

Kurset er et morsomt og gratis kulturtilbud for barn og unge, som liker å synge og spille, stå på scenen, gå på konserter, høre musikk, se på kunst, utforske nye instrumenter og ha det gøy sammen med andre unge.

Ta kontakt gjennom musikksommer@toppenkurset.no.

Som deltaker er du med på øvinger og forberedelse i kulturhuset, der du møter fullt band, symfonisk orkester, dansere og sangere og blir kjent med alle sider av en stor, kunstnerisk produksjon.

I uke to av Musikksommer for Unge får du være med på konserter, workshops og kunstneriske opplevelser under Toppen Internasjonale Sommermusikkskole. Gjennom workshop sammen med Toppenkursets instruktører, konsertbesøk , teater og kunstutstillinger blir du som deltaker og publikum, kjent med mange ulike musikalske og kunstneriske sjangre, instrumenter og kulturarenaer. Du inviteres også til sosiale aktiviteter sammen med de andre deltakerne på sommermusikkskolen i løpet av uka.