Mesterklasse i sang med Isa Katharina Gericke

Under Toppenkurset blir det mesterklasse i sang den 29. og 30. juni! Vi inviterer unge sangere til å delta på to lærerike og høyintensive dager med enkelttimer, mesterklasser og konserter. Med oss som instruktør har vi Isa Katharina Gericke, en sopran fra aller øverste hylle. Hun har i ung alder etablert seg som en av Norges fremste sangere. Vi vil få høre henne på konserter 27. (Petter Dass-museet i Alstahaug) og 28. juni (Mosjøen Kulturhus). Vi gleder oss til å ta i mot Isa Katharina og mange flotte unge sangere. Meld deg på i dag!

Isa Katharina Gericke er født i Berlin, men vokste opp på Namsskogan og senere på Kongsberg. Hun har studert med professorene Ingrid Bjoner og Svein Bjørkøy ved Norges Musikkhøgskole og med professor Ingrid Figur ved Hochschule der Künste i Berlin. Sin operadebut fikk hun ved Kammeroper Schloss Rheinsberg som Susanna i Figaros Bryllup av Mozart. Gericke debuterte ved Den Norske Opera som Grete i Hans og Grete av Humperdinck i 2003. I åpningssesongen til den nye operaen i Bjørvika sang hun Euridice i Monteverdis Orfeus. Hun er en av initiativtakerne bak Oslo Barokkopera, og har vært kunstnerisk leder for de årlige Glogerfestspillene på Kongsberg siden 2001. Isa Katharina Gericke er en allsidig sanger, og synger både opera, kantater og messer. Hun har særlig spesialisert seg innen lied- og romansesjangeren.

Mesterklassen i sang begynner mandag 29. juni, og avsluttes allerede 30. juni. Vi anbefaler å komme på søndag 28. juni for å høre konserten i Mosjøen Kulturhus.

Priser:

– med overnatting mandag til onsdag: 700,-

– uten overnatting: 400,-

Meld deg på til sangmesterklassen via påmeldingsskjemaet her.

Legg inn en kommentar