Juniororkester

Juniororkester

For de aller yngste tilbyr Toppenkurset et ungt strykeorkester. Det er viktig at barna har et variert tilbud, med lek og spilling kombinert, og det settes sammen et repertoar med ei god blanding av klassisk musikk, populærmusikk og andre sjangere. Våre lærere har mange års erfaring som pedagoger for barn, og vil kunne gi deltakerne tett oppfølging. Ida Kristine Hansen (fiolin) vil ha hovedansvaret for junior- og ungdomsorkesteret, og det vil bli annonsert så snart som mulig hvem hun får med seg på lærerlaget.

I tillegg til et fint tilbud i strykeorkesteret, får deltakerne enkeltundervisning, kan delta i folkemusikk, og både høre og spille på konserter gjennom hele uka. Det blir også fellesorkester med ungdomsorkesteret. Juniororkesteret skal spille konsert under Barnas festspill, og junior- og ungdomsorkesteret vil ha felles avslutningskonsert lørdag 8. juli. Det vil også være mulig å melde seg på og spille på huskonserter, og det er mulig å bli akkompagnert. Alle deltakerne har gratis adgang til alle kursets konserter.

Vi ønsker at deltakere i juniororkesteret har med seg verge/foresatte til kurset, og vi vil prioritere at disse får mulighet til overnatting på Toppen. Flere deltakere kan ha samme verge. Verger og reiseledere kan bli spurt om å hjelpe til med oppgaver under kurset.

Kurset holdes i perioden 2. juli – 9. juli 2023.
9. juli er reisedag.

Her finner du påmeldingsskjema.