Ungdomsorkester

For de litt viderekomne tilbyr Toppenkurset et ungdomsstrykeorkester. Dyktige lærere leder orkesteret, som vil være et tilbud som gir inspirasjon og masse musikalsk påfyll. Leder for ungdomsorkesteret er Ida Kristine Hansen (fiolin), og hvem som blir med henne på lærerlaget kommer vi til å annonsere så snart som mulig! Spennende musikk står på programmet, og tilbudet er skreddersydd for unge musikere som står på trappene snart klare til å spille i fullt symfoniorkester. Kurset består av tutti orkesterprøver og gruppeprøver, samt musikkteori i leken form.

Deltakere i ungdomsorkesteret har mange ekstratilbud å velge i mellom, blant annet kammermusikk, kammerorkester, enkeltundervisning og teori. Man har også anledning til å både høre på og opptre på de mange konsertene i løpet av festivalen

Det sosiale er sentralt på Toppenkurset, og man møter deltakere fra store deler av landet, samt mange internasjonale deltakere. Vi oppfordrer foreldre/foresatte til å være med som reiseledere, og hver voksen kan ha ansvar for flere ungdommer. Reiseledere kan bli spurt om å hjelpe til under kurset.

Her finner du påmeldingsskjema.