Toppenkurset 2024

Vi ønsker velkommen til Toppenkurset 2024, mellom 30. juni og 7. juli, i Mosjøen, Nordland!

Sommermusikkskolen er blant landets største, og man velge mellom symfoniorkester, ungdomsorkester, juniororkester, pianoklasse og orgelklasse. Som deltaker kan man fordype seg i både symfonisk musikk, kammermusikk, folkemusikk, samtidsmusikk og mye mer. Kurset er en del av Festspillene Helgeland, og hver dag kan man både høre på fantastiske konserter, og selv stå på scenen foran et lydhørt og interessert publikum. Sammen med over hundre andre deltakere, vil du få den ultimate musikalske høydetreningen på Toppenkurset i Mosjøen.

Hovedkurset varer fra søndag 30. juni til søndag 7. juli. Noen delkurs har annen start og varighet.

For juniorene blir det som alltid mye artig musikk musikk på Toppenkurset og deltakerne skal opptre på Barnas Festspill flere ganger i løpet av uka. Det blir også tid til lek og moro og mulighet til å delta på mye annet spennende som skjer under Festspillene.

I 2024 skal vi legge opp til mye kammermusikk med ulike besetninger. Man kan melde seg på med etablerte ensembler og det blir satt sammen grupper på kurset. Det blir også flere spennende workshops i ulike musikkformer. Deltakerne har kommet med mange fine forslag til orkester- og kammermusikk som vi prøver å få til på kurset i 2024.

Følg med på våre nettsider for påmeldingsskjema og mer informasjon om kurset. Søknadsfristen er 1. april, men vi håper at mange melder seg på nå allerede eller tidlig på nyåret. Da blir det lettere for oss å arrangere et kjempeflott kurs. Velkommen til musikalsk høydetrening på Toppen!

Mer informasjon om kurset kommer fortløpende.

Her finner du påmeldingsskjema.