Tilleggskurs

Tilleggskurs

Toppenkurset tilbyr i tillegg til hovedkursene en rekke ekstratilbud. Disse melder man seg på ved kursstart, og gjør hele kursopplevelsen på Toppen komplett.

Kammermusikk

Kammermusikk, samspill mellom unge musikere er noe av det mest verdifulle i musikkopplæringen. Her lærer man å spille hverandre gode, å lytte og reagere på hverandres impulser, og å skape stor musikk i lite format, som aldri blir lik hver gang man framfører verket.

Toppenkurset har siden starten satset på kammermusikk. Flere kammergrupper blir satt sammen under kurset. I tillegg er etablerte kammergrupper velkomne til å melde seg på kurset.

Det vil bli mulig å ta kammermusikktimer med flere av årets “ensembles in residence”. I tillegg vil våre øvrige instruktører også kunne tilby timer i kammermusikk.

Skriv i påmeldingsskjemaet om du ønsker kammermusikk, og hva du evt. ønsker å spille. Så vil vi sette sammen kammergrupper og ordne med noter i forkant av kurset. Det blir mange konserter gjennom festivalen hvor det er mulig å framføre fantastisk kammermusikk!

Legg inn en kommentar