Festivalen er i gang

Etter mye planlegging og organisering er kurset endelig startet. Vi ser allerede fra første dag at alle vil komme hjem med mye ny inspirasjon og være veldig fornøyde med kurset.

Toppenkurset har blitt utvidet med flere kurs opp gjennom årene. Man kan være med i symfoniorkester, juniororkester, direksjon, pianoklasse, orgelklasse og nytt fra i år; sangklasse og cembaloklasse. Formiddagene går til øving, gruppeprøver og felles orkesterøvinger, mens ettermiddagene går til andre aktiviteter, teori, enkelttimer, kammermusikk og mye mer.

Cembaloklassen hadde masterclass med Ketil Haugsand i går (mandag) og avsluttet sitt kurs med konsert på kvelden. Det var i år to dyktige cembalister som fikk beveget seg ut i barokken, Henrik Beckstrøm og Viktor Pellia. De fikk en flott dag med sin sprudlende instruktør.

Sangernes kurs varte to dager i år og ble avsluttet med konsert i kveld. Kurset besto av masterclass med instruktør Isa Katharina Gericke i tillegg til enkelttimer. Isa fikk i år fire flotte sangere å jobbe med, og deltakerne var veldig fornøyd med kurset.

Musikkskole er ikke bare øving og konserter, på fritiden er det viktig å få frisk luft, få nye vennskap og finne på aktiviteter. Badminton og fotball er populære aktiviteter.

Legg inn en kommentar